tisdag 8 april 2014

Snaaart har vi ett badrum

Idag skulle vi egentligen åkt upp till det stora varuhuset och inhandlat vad vi behöver till vår walk-in-closet. Men på grund av ihållande regn, öppen släpkärra och mycket att göra på Mathias jobb idag så valde vi att istället åka i nästa vecka. Han har att göra med att slipa trappan i veckan i alla fall, så vi kan vänta en stund till med garderoben. 

Hur är då statusen på vårt badrum? Jo, allt sitter på plats, toalettstol, blandare, dusch men vi har ännu inget vatten där. Rörmokaren kommer förmodligen någon dag denna vecka och fixar det sista och sedan är det i stort sett bara elektrikern kvar (i badrummet).

Så här ser det ut för tillfället. 





Så idag kör vi en innedag nu när det regnar, vi får se om det blir uppehåll något senare så kanske vi ger oss ut en sväng.

3 kommentarer:

  1. Läckert e va de blir!! Nu måste jag ju snart komma förbi och kolla snart (och snika till mig lite barnbarnskramar förstås!) mammamia

    SvaraRadera
  2. Instämmer helt med föregående både vad det gäller badrum och kramar. Inget vidare väder i dag, men inte så kallt som tur är. Kram.

    SvaraRadera
  3. Ni är välkomna när ni vill och barnbarnen saknar er båda massor :) Kram

    SvaraRadera