tisdag 2 juli 2013

En efterlysning

Idag har vi åkt en tripp till Ikea medan ungarna stannade hemma med mormor och Mats hela dagen. Jag tror det var bäst för alla parter att vi gjorde så :) Men innan vi kom iväg så hann det hända en hel del kan jag lova. Ojoj, vilket otursdygn vi har haft! Till och med min alltid så positiva sambo var lite nedstämd idag på förmiddagen och då är det illa! Men vem skulle inte bli det med en stulen cykel och en punktering på den lånade bilen strax innan vi skulle iväg till Linköping?! Allt detta inom 12 timmar dessutom. Men vi lyckades i alla fall låna en annan bil och kom iväg till slut.

Men jag skulle behöva er hjälp! Ifall ni är ute och går/cyklar/åker i Västervik skulle jag vara jättetacksam ifall ni vill hålla ögonen öppna efter min cykel. Det är en svart Sjösala Carmencita, med en barnsadel bak. Vänster handbroms är trasig och cykelkorgen är lite bucklig och den står gissningsvis olåst (eftersom man behöver nyckel för att låsa den). 



Min gissning är att den befinner sig i norra delen av staden eftersom den stals igår kväll vid Corner och jag hörde dessa tjejer fnittrande åka förbi vårt hus. Fast då visste jag tyvärr inte att de förmodligen åkte på min cykel. Jag gissar att den stals för någon inte orkade gå hem och att den har lämnats någonstans, men det är ju så klart bara en gissning!

Skulle vara jättetacksam ifall ni vill hjälpa mig att hålla ögonen öppna, så jag slipper köpa en ny. 
Nu har jag precis duschat efter min (ofrivilliga) långpromenad (i jakt på cykeln) och tänker spendera en liten stund framför tv:n innan sängen väntar. 

Hoppas ni har en bra tisdag!
Kram på er!

söndag 30 juni 2013

Mina små guldklimpar


Hittade dessa bilder i mitt bildarkiv som jag glömt att visa er! Är de inte för söta? Stella ser lite skeptisk ut till motorcykeln tycker jag, eller om det är till han som kör kanske.

Hej på er!

Jag märker att jag inte har någon lust att sitta vid datorn nu på sommaren och därmed blir det lite färre blogginlägg. Jag ska bättra mig, men samtidigt vill jag ju spendera så mycket tid som möjligt med mina barn, särskilt nu som Anton har gått på sommarlov från dagis och vi är lediga i flera veckor tillsammans. Tyvärr är pappan i familjen bara ledig två veckor med oss, men vi får ta tillvara på tiden ordentligt istället :)

Helgen som varit har varit full av kalasande. I fredags åkte vi för att fira Thias mormor som fyllde 92 år (och still going strong) :) Igår var på 60-årskalas för Thias farbror. Så nu har vi fått vår dos av kalas för ett tag och idag njuter vi bara av att vara hemma och ta det lugnt!

Vad gör ni idag? Har ni fått semester ännu?

Kram på er :)