lördag 24 november 2012

Post, adventspynt och ett leende

Stella har fått sin första post i sitt namn! Kolla :)





Min lilla Plutta har förresten börjat le medvetet nu. Jag har sett det i några dagar och igår lyckades jag fånga det på kort :)



I morse när jag höll på att röja undan efter frukosten hörde jag Anton någonstans i rummet! När jag gick och tittade så satt han och sjöng "Lilla snigel" för lillasyster, sötunge :)


Igår smygstartade jag med adventspyntandet lite grann, idag ska jag göra klart :) Så här blev det i kök och vardagsrum...




 Här har vi en fixarlördag idag! Lite adventsfix som sagt, julklappsfix, röja och städa samt pluggande (Thias)! Vad gör ni idag??





onsdag 21 november 2012

Dagens fynd!

Idag var Stella på läkarbesök, allt gick bra :) Efteråt var vi inne på affären Blinca som har gått i konkurs och sålde ut allt, detta är vad vi fyndade :) Mathias skämdes för att dra vagnen hem, så han valde att gå smågatorna hem, haha :)

Vi hann med ett kort stopp i lekparken också så Anton fick springa av sig lite!







tisdag 20 november 2012

Stella 1 månad

Vår lilla prinsessa har äntligen fått ett namn, Stella Lindberg heter den finaste lilla tjejen jag någonsin träffat ❤

Idag blir hon dessutom 1 månad! Jag fattar inte var tiden tagit vägen, känns ju som hon föddes igår! Det har morsan firat med att gå på Gränsö spa (förra årets julklapp från svärfar) ;) En hel månad som tvåbarnsmamma har gått väldigt snabbt och har varit väldigt mysigt :)

















måndag 19 november 2012

Dejt-kväll

Dejt-kväll med älsklingen, woohoo :)

Nu är ungarna hemma i tryggt förvar med farmor och farfar och vi väntar på att bion ska börja :) Saknar dom redan men ser fram emot att se filmen :)







Bio-kväll

Hej måndag! Vi har startat denna soliga måndag med mys framför Bolibompa! Nu är Anton på dagis, jag och Pluttan har tagit en promenad och hälsat på Thias jobb! Nu har hon somnat i mitt knä och jag ska försöka lägga ner henne utan att hon vaknar och se om jag kan göra lite nytta!

Igår var vi i Gunnebo på trevligt kalas (både Fanny, Bettan och Bengt har fyllt år senaste veckan)! Bettan fyller faktiskt år idag, stort grattis :)

Ikväll ska jag och Thias lämna bort Pluttan några timmar för första gången! Vi ska nämligen gå på bio och se sista Twillight-filmen! Lite blandade känslor är det allt! Ska bli skönt att komma ut lite, men jag kommer sakna mina små änglar :) Men de kommer ha det bra, farmor och farfar kommer hit och tar hand om de :) Anton ser fram emot det iaf :)