lördag 5 november 2011

Las Vegas


Här är vi nu :)

Sjuk Plutt :(

Bettan ringde för någon timme sen och berättade att Anton har fått feber :( Han hade 38,5 och ville bara sitta i knäet på faster!! Mammas lilla älskling... Vi bestämde oss för att ändå ge oss iväg ut till Gränsö, men jag låter bli att dricka ifall han vill åka hem inatt! 

Just nu sitter vi och väntar på Tessan och Krille för att sen bege oss mot showen :)

Gunnebo


Vi har landat i Gunnebo hos kusinerna! Anton ska sova här inatt när jag och Mathias ska på Las Vegas shop på Gränsö tillsammans med Tessan och Krille!

Nu har vi precis ätit lite god lunch och så fort jag ser att Anton har funnit sig tillrätta ska jag bege mig hemåt!

Förresten har jag hittat en ny app som gör bildmontage, blev ganska snyggt va?! :)

Vi shoppar :)

torsdag 3 november 2011

Myys :)


Chillar :)


Middagen är avslutad! Idag blev det pastagratäng med köttfärs, jättesmidigt med mat som går att förbereda och sedan bara slänga in i ugnen :) Nu har matkomat inträtt och vi chillar framför Bolibompa!

Johan och Mathias har varit jätteduktiga idag! De har dragit rör i taket som ska förflytta värmen från kaminen ut i hallen! Det är så skönt att det äntligen känns att vi kommer framåt :)

Ikväll blir det superlugnt! Jag har en semla som väntar på mig i kylen och det blir nog en kopp te till sen när Anton somnat!

Grabbarna Grus


Grabbarna Grus är hemma hos oss och bygger idag också, det går framåt :)

Jag har suttit hemma och jobbat med hemsidor hela dagen! Skönt att komma ut lite nu, jag är nämligen på väg till dagis för att hämta hem min favoritkille! Hoppas han är på myshumör, för det är mamma :)

onsdag 2 november 2011

På väg till dagis


Och det har hänt lite med höstlöven senaste tiden!! Tror inte det var mer än 1-2 veckor sedan jag senast fotade samma Allé och då var det fullt av vackra gula löv på träden!

Renoveringsdag


Idag tog Thias ledigt för att renovera och det har verkligen gått framåt :) Kaminen är färdigfogad, högskåpen är monterade och på plats, antennkabeln är framdragen till kontoret och panel äggen håller på att målas :)

Själv har jag suttit i möten på jobbet hela dagen, höstlov och mycket som ska gås igenom!
Nu ska jag hämta lillgrisen på dagis, sen mat (till honom), dusch för mig och sedan väntar tacos och bowling med jobbet :)



tisdag 1 november 2011

Hemma igen :)


Vi har landat hemma i soffan efter en trevlig middag hos familjen Berg :) Anton ska sova över hos kusinerna i Gunnebo på lördag och det var länge sen han träffade dom, så vi tyckte det var bra att åka och hälsa på!
Vi hann också med att titta på bilder från deras semester i Turkiet innan vi åkte hem med en sovande skrutt :) Nu längtar jag efter en vecka i solen också!!