lördag 24 december 2011

Julstök

God jul på er! 

Här är vi mitt uppe i sista julstöket och om några timmar kommer släktingarna och det är dags att duka upp till julbord :)

Vi började morgonen med paketöppning för Antons del! Han fick en dvd, Snowbuddies, som han och pappa har tittat på nu på morgonen! 


Bäst att fortsätta här, vi har en del kvar att göra!
Hoppas ni alla får en riktigt mysig jul med släkt och vänner :)

fredag 23 december 2011

Dan före dan...


Nu är granen klädd och den blev jättefin, tack för hjälpen alla :) Vi skippade skinkmackan ikväll och beställde pizza istället, vi var hungriga som vargar ;) Nu har våra gäster gått hem och vi ligger utslagna i soffan, jag skulle nog kunna somna på två röda om det vore så! 

Mina båda grabbar var trötta och kollade på tv istället!


Sen skedde det en liten olycka med den
fina julgransprydnaden som jag fick
av svärmor, men som tur var fanns
det en i reserv :)




Tror vi ska titta ifatt på årets julkalender, vi ligger några avsnitt efter och den är ju sååå bra :)

Chillar


Anton chillar och kollar på Mamma Mu! Vi har haft fikabesök av Eva & Putte och Anton fick fina julklappar! Lego och en fin tröja, tack snälla :)

Nu bakar jag Leilas saffransbiscotti, hoppas dom blir goda :)

När Plutten sover....


Dricker morsan chai-te från London! Tack snälla svärmor :)

Ledig fredag :)


Idag är jag ledig och jag och Anton har en mysdag hemma! Vi började morgonen med sovmorgon till 7:30, tack Anton. Sen låg vi i sängen en stund och läste böcker :)

Just nu sitter jag i fåtöljen i Antons rum och tittar på när han leker med bilgaraget. Snart ska jag köra igång ett städrace, julstädningen måste ju göras :)

Ikväll ska vi klä granen och har lite julmys, morsan, Gittan och Britta kommer hit!
Hoppas ni har en bra fredag!

torsdag 22 december 2011

Julklapp


Idag fick jag en fin julklapp ifrån Tryckeriet! Det var en kartong med i princip ett helt julbord :)

Farmor och farfar!



Idag kom farmor och farfar hem igen från sin kryssning! De åkte direkt och hälsade på oss innan de ens hade hunnit hem. Med sig hade dom roliga saker, Anton fick en hamster som springer i en boll :) 

Nu är vi på den traditionella grötkvällen hemma hos familjen Karlsson/Gustavsson, mysigt är det :)


måndag 19 december 2011

Julgodis och tröttis


Här har vi nattat en tröttis för några timmar sen! Han var inte svårnattad idag efter bara en tupplur på dagis :)

Jag har skurit upp wienernougaten som jag gjorde igår i småbitar och lagt dom i fina burken! Gott blev det också, smakar nästan som köpt wienernougat :)

Nu har vi soffmys och ska titta på byggfällan!

Pepparkaksgranar


Jag fick hjälp med mitt pepparkaksprojekt idag och jag blev jättenöjd med resultatet! Min hjälpreda var dock mer intresserad av att äta degen än att baka den, men det gick ju bra ändå :) Resultatet ser ni här, jättefina pepparkaksgranar... 


Jag hann även med att göra egen wienernougat! Den står i kylen nu och ska skäras i småbitar imorgon, så då får jag smaka! 

Under eftermiddagen var hela familjen iväg och hälsade på Mathias mormor som för tillfället bor på Annagården. Anton satt inte still många sekunder och när han upptäckte att Britta hade chips att bjuda på fick hon både puss o kram :)

Min stora kille som förresten blev 20 månader igår (lördag)! Det är ju inget som jag håller ordning på längre, men det slog mig under dagen idag vilket datum det var! Han är då förståndig och smart liten kille och supermysig att umgås med just nu :)


Nu är det hög tid att sova! Natti natti på er!

söndag 18 december 2011

Ny favorit!


Anton har en ny favoritleksak! Idag packade jag upp mitt och Johans gamla Fisher Price garage som vi hade när vi var små. Det var en hit kan jag säga! Han är helt uppslukad av bilarna och att köra dom nerför backen :)

Själv ska jag sätta igång att baka pepparkakor. Jag har en idé om en variant på pepparkakshus, ni får se senare :) Får se om Anton vill hjälpa mig eller om han är upptagen med garaget :)