lördag 11 februari 2012

Bus med Ärtan

Idag har vi gjort en liten utflykt, först till öppet hus på Alphaskolan, sedan till McDonalds! Lisa med familj var med på båda och Anton tyckte det var jättekul att springa och busa med Arthur (2,5 år) :)

Nu har vi lämnat Plutten hos farmor och farfar där han ska sova inatt! Vi har duschat och gjort oss iordning och ska snart hämta upp morsan, Johan och Frida för att sedan äta middag på Två möjligheter! 

Tack Bolibompa

Tack gode gud för Bolibompa :) Här har vi (läs jag och Anton) varit vakna sedan 5:30. Nu sitter han i sin fåtölj med groda, napp och filt och tittar på Bolibompa och jag försöker köpa mig så många minuter jag kan i sängen :) Får se hur länge det funkar... Gubben sover ju såklart, trodde ni något annat?! ;)

Btw, ny design på bloggen igen, vad tycker ni? Jag höll med er litegrann om den förra!

fredag 10 februari 2012

Hål i golvet...


Glömde ju att berätta att jag har ett hål i vardagsrumsgolvet uppe...  Där ska rördragningen till köksfläkten passera och gå vidare upp till taket!

Självklart har vi ställt för en massa saker så Anton inte ska upptäcka det, skulle vara snyggt annars om han gick och ramlade ner genom ett hål ;)

Fredagsmys

 

Här kickade vi igång helgen i en riktigt slapp stil, Anton i sin för dagen nyinköpta onepiece med matchande mössa :) Nu sover han gott sedan en dryg timme tillbaka och vi har hunnit smälla i oss pizza. Tror inte vi rör på oss så mycket mer ikväll :)

Helgen som kommer är fullspäckad! Imorgon ska vi äta lunch på stan och sen besöka Alphaskolans öppet hus. Sedan ska skrutten skjutsas till farmor och farfar där han ska sova över. Jag och Mathias ska nämligen ut och äta middag med morsan, Johan och Frida på Två möjligheter (en sen inkasserad födelsedagspresent som gubben fick förra året av sin svärmor).

På söndag pratas det visst om att grilla korv ute, vi får se hur det blir, jag känner att det vore ganska skönt med en lugn dag hemma...

Nu är Notting Hill på tv, en av de bästa romantiska komedierna någonsin :) Blir nog den som visas ikväll!

onsdag 8 februari 2012

tisdag 7 februari 2012

Trött trött trött...

är vad jag är idag... Endast tre timmars sömn gör sig till känna nu! Dessutom börjar jag känna mig lite krasslig, har ont i halsen och känner mig lite frusen :(

Idag har gubben varit hemma och renoverat igen. Han har spacklat och satt fast pappremsor och metallist uppe i taket. Jag tror han tänker ta semester resten av veckan och köra på lite i köket :)

Nu sitter jag och gubben i soffan med varsin kopp te. Tror vi ska kolla på tv en stund och hoppas på att teet gör sitt för min hals!

Tidig morgon

Godmorgon!

Här har vi redan varit vakna i ca två timmar så det är så gott som förmiddag för oss :) Anton har haft en bökig natt. Han vaknade vid 22-tiden igårkväll och var otröstlig så han fick sova i vår säng, men det tog ca två timmar, vatten, nyponsoppa, vyssande och en stunds tv-tittande innan han somnade om! Sen har jag som vanligt sovit oroligt när han ligger brevid och vid strax efter kl 3 inatt vaknade han till igen och sedan dess har det inte blivit mycket sömn! Men nu är det morgon och dags att ta tag i dagen :)

Ha en bra tisdag, för mig blir det en trött tisdag :)

Vad tycker ni förresten om nya designen på bloggen??

måndag 6 februari 2012

Köldknäpp

Kallt som tusan idag, men skönt att det börjar bli ljust på mornarna :) När jag kom till jobbet imorse klev jag in i iskalla lokaler, det var ca 15 grader inomhus! I köket var det till och med så kallt som 11 grader! Det visade sig att en elpanna i källaren hade gått sönder någon gång under helgen! Felet fixades snabbt till, men eftersom det skulle ta ett tag att få lokalerna varma igen beslutade rektorn Caroline att eleverna skulle skickas hem! Personalen fick ju också gå hem eftersom det var alldeles för kallt att sitta och jobba!

Så idag har jag fixat lite ärenden inför en stundande födelsedag :) Jag har jobbat litegrann och dessutom hunnit med en lunch med gubben (som är hemma och renoverar idag).

söndag 5 februari 2012

Hem till mina älsklingar!

Nu sitter jag på bussen på väg hem till mina älsklingsgrabbar. Trots att det bara är ett dygn sen jag såg dom saknar jag dom som tusan :)

Denna helgen har varit riktigt kall, både i Västervik, Stockholm och Norrköping! Just nu ligger tydligen temperaturen på -13 grader som ni ser! Men igårkväll var nog helgens kallaste tror jag, det gjorde ont att andas när vi skulle gå från konserten och hem till Jessika! Måste ha varit närmare -20 grader!?

Nu ska jag luta mig tillbaka och återuppleva gårdagens konsert genom Spotify i iPhonen :) Tack Jessika, Johan, Agneta, Gittan och Bengt för en mysig helg :)

Anna Ternheim

Konserten var toppen! Vi satt på 3:e raden och stämningen var som om vi befann oss i Annas vardagsrum! Hon hade även med sig en amerikan på scen som hon spelat in senaste plattan med!

Innan konserten hann vi med en god middag på Tapasrestaurangen La Uva! Under eftermiddag hann vi dessutom med en fika och lite shopping. En fullspäckad och rolig dag med andra ord :) Nu sitter vi uppkurade i varsitt soffhörn med filt, en kopp te och har precis tittat klart på en film (Friends with benefits, en romnatisk komedi). det var kallt ute som tusan idag, men nu börjar jag tina upp :)

Känns som det är dags för sängen snart! Imorgon väntar sovmorgon och sedan lunch på stan innan jag tar bussen hem till mina grabbar :)

Bjuder på lite bilder från den otroligt mysiga konserten :)