måndag 6 september 2010

Måndag igen

I helgen har det varit fullt upp. Anton har döpts och det var mycket att fixa inför dopet. Hela fredagen och lördag fm for jag omkring som en dåre och fixade, hämtade saker och grejade. På lördag kl 13 var det dags. Plutten var jätteduktig i kyrkan och låg bara och tittade sig omkring. När det var dags för fotografering i kyrkan orkade han inte mer och somnade :) Sen åkte vi ut till lokalen i Piperskärr där vi skulle fika. Allt gick bra och Anton fick många fina presenter. Tråkigt bara att vi beräknat tiden lite fel så morfars färdtjänst kom innan vi hunnit fika, han hade nog gärna stannat, men kul att han kunde komma en stund iaf.

Direkt efter vi städat ur lokalen åkte vi till Danne och Vickan som hade inflyttningsfest/kräftskiva. Det var jättetrevligt men vi åkte hem redan vid 23-tiden. Då hade Anton sovit en stund i vagnen, men vi märkte att han sov väldigt oroligt. Han hade dessutom inte sovit så mycket under dagen och sen hade det ju varit en dag med massa intryck så han behövde nog komma hem och få lite lugnt och ro i en miljö han kände igen. Jag och M var ganska trötta också för den delen.

Söndagen var en tvättdag, vi hade hur mycket tvätt som helst och det tog nästan hela dagen med en tvättstuga där endast en maskin fungerar och en torktumlare som inte torkar tvätten, lite udda :S Vi passade på att röja i lägenheten också, fick undan en massa skit i Antons rum så vi snart kan få lite ordning där också.

Förresten har jag glömt att säga, vi ska på två husvisningar denna vecka. Den första är idag kl 12, Allén 28. Ett lite slitet funkishus, men det kan nog ha potential. Nästa husvisning är på onsdag, det är huset i Västralund. Vi räknar ju knappast med att vara ensamma på den visningen. Spännande ska det bli iaf :)

Här är lite bilder från helgen :)


en trött kille...
Morbror (gudfar) gillar tårta :)
Kul med paket :)
Farfar och Anton
Frida kom och hälsade på efter Alfons dop var slut och
Anton passade på att smygtafsa lite ;)


Oj, höll ju på att glömma... Igår (söndag) provade ju lille herrn smakportion för första gången. På menyn stod potatis och morot och han såg mycket skeptiskt ut när han fick smaka :)