lördag 30 oktober 2010

Fixarlördag!!

Idag är stora bak- och tvättlördagen. Här har det tvättats i stort sett allt vi äger, nu hänger allt på tork. Jag har bakat morotsbröd och småfranskor, smakade mumma :D Nu sitter jag och slösurfar och gubben är på stubbrace. Skrutten vaknade precis hörde jag, måste gå...


fredag 29 oktober 2010

The wean machine

Häromdagen beställde jag en barnmatspress, igår kom den på posten... Nu ska vi testa :D

torsdag 28 oktober 2010

Framtiden?!

På måndag har jag ett spännande möte om min framtid :D

Morgon-Anton

Varje morgon när jag går upp och kikar ner i spjälsängen möts jag av en helt underbar syn. En söt och pratglad (och tokig) liten kille! :) Så här kan det se ut:











Och så här kan det se ut när man väntar på frukost :)
 




onsdag 27 oktober 2010

äntligen har jag vunnit...

en tävling på en blogg!! Och vad vann jag då?? Jo, en yoghurt... hmm, bättre priser hade jag ju kunnat tänka mig ;) Men en yoghurt är ju iaf en yoghurt :D

Kvällens middag

Det blev att testa ett nytt recept ikväll, kycklinggratäng med dijonsenap och basilika. Betyget blev 5 av 5 toast, kanonkul ;) Definitivt ett spara-recept... Receptet finns här!

Här kommer lite bilder:









inte ens lunch än...

och jag har redan hunnit städa hela lägenheten och bakat en sockerkaka. I eftermiddag kommer Kalle och Inga-Britt på fika, bäst att visa lägenheten från bästa sidan då ;)

Nu väntar jag på att skrutten ska somna, han ligger och grejar inne i sin säng just nu. Ska strax fixa lite lunch, blir att äta ensam idag, gubben ringde och sa att de har fått smörgåstårta till jobbet!

Ha en bra onsdag!!

tisdag 26 oktober 2010

en alldeles för sen kväll igen :(

Dagen har bestått av promenad med Anton, lunch hos morsan, eftermiddagslur i soffan, träning, varm oboy och mackor framför tvn. Nu är det sovdags, ska väcka gubben bredvid mig i soffan nu och krypa ner i sängen.
Natti natti :)

måndag 25 oktober 2010

sittvagnen var en hit...

Imorgon ska den testas på riktigt... :)
När skrutten vaknade förrut så var han superbusig. Jag höll ju på att bygga sittvagn då, så när jag var klar fick han prova och vi körde runt i lägenheten. Det var en hit, han skrattade hela tiden ;)

Sen kom gubben hem med kycklingrulle, mums :) Nu har vi kollat på Ullared på tv och myser i soffan (eller jag bloggar och gubben spelar mobilspel)!










ingen operation idag

morsans njursten hade vandrat ner i urinblåsan... Så nu ska hon tillbaka 9 november för att ta bort dränaget och då ska de försöka plocka bort stenen också!!

Just nu sover Skrutten, gubben är på aktiekurs och jag ska montera sittvagnen.... Trevlig måndagkväll alla :)

söndag 24 oktober 2010

snart måndag igen :(

Babysimmet förrut gick ganska bra. Först såg Anton väldigt misstänksam ut och tittade mest på alla andra bebisar som var där. Sen gick det lite bättre och när vi började busa lite så skrattade han, men tror det var mer buset än vattnet som var kul!! Får hoppas att det blir lite bättre än denna gång i fortsättningen. Det enda instruktören gjorde idag var att visa oss hur vi kunde hålla bebisarna. Sen fick vi sköta oss själva. Vi pratade om (med Tessan och Krille) att vi kan gå till simhallen med Anton och Kevin själva istället. Känns inte just nu som vi kommer gå en fortsättningskurs, men det kanske ändrar sig.

Imorgon läggs morsan in på sjukhuset för operation, hon ska spränga bort njurstenen hon haft någon månad nu. Hoppas hon återhämtar sig snabbt! Hon får stanna över natt och kommer hem på tisdag igen!! Tänker på dig mams :)

Lite bilder från dagen med bus-Anton, samt några bil-åkar-bilder från mormors födelsedagskalas igår :)




Anton har fattat hur en cool kille
glider runt i sin bil ;)

söndagsmys

Vår dag idag består av mys, bus och lek :) Vi ska fixa lite lunch nu och sen blir det babysim för första gången i eftermiddag!! Ska bli kul :)

Ha en mysig söndag :)

Förresten, igår satt Anton själv en lång stund i sin säng (det var säkert en halvminut). Dessa bilder är från imorse då han inte satt lika länge och stadigt ;)