torsdag 15 maj 2014

Hard work pays off

Oj, vad vi (eller mest min gubbe) har legat i idag. Han har kämpat för att hinna med att förbereda så mycket som möjligt på bygget och sedan avslutat kvällen med att städa ur hela övervåningen. Imorgon ska nämligen vårt fina ek-golv behandlas med någon typ av olja (tror jag) och då måste ju såklart allt vara borta från golvet. Så nu ser det så här snyggt ut i varenda rum.


Senast igår såg det nämligen ut så här, så då förstår ni att han är trött nu, min älskling. 


Dessutom har han hunnit förbereda för fönsterbrädorna vid alla fönster. Här ser ni ett prov på hur det kommer se ut (fast fönsterbrädan kommer bli dubbelt så bred som denna). 



Så det är först nu som vi tar kväll. Mathias sitter ute i soffan och kollar på slutet av hockey-matchen och jag ska strax gå ut och hålla honom sällskap. Inte för hockeyns skull utan för hans skull :)

Imorgon efter frukost flyr jag och barnen fältet för det kommer lukta illa och det är inte bra för någon (särskilt inte barnen) att andas in det, så vi håller oss helt enkelt undan några dagar. Väskorna står packade och jag ser fram emot en renoveringshelg med massor av familjetid tillsammans. 

Tack så mycket för hjälpen bästa svärföräldrarna som alltid ställer upp! 

Hoppas ni har en bra kväll och hoppas ni får en mysig helg!