lördag 3 september 2011

Äntligen!!

Nu åker plasten av och äntligen kan man se hur huset ser ut med fönster och allt! Jag är supernöjd :D

Pärontjuvar ;)

Vi har tjuvar i vårt päronträd :)

Utelek

Nu har dom påbörjat målningen på framsidan, det går undan :)



Och Anton lekte i sin "sandlåda" ;)

Nyvaken kille :)

Nyvaken kille myser hos mamma :) Idag har han sovit två gånger och nästan två timmar per gång. Tror det är rekord, men klart man blir trött när man går upp kl 5 ;)
Jag tror vi går ut en sväng och tittar hur det går för pappa och morbror!? Jag tror dom nyss påbörjade sista sidan av huset, så dom är ganska snabba :)

Målning pågår :)

Här målas det för fullt och Plutten sover, misstänker att han kommer att sova en bra stund :)

Morbror to the rescue

Morbror är här och räddar dagen :) Det är en trött mamma och pappa här idag (och Anton också för den delen)!!

En vakennatt igen :(

Nu har vi återigen haft en vaken kille i vår säng den senaste timmen! Efter att vi tröttnat på att fånga honom när han kryper ur sängen ligger han just nu i sin egen säng och ylar. Jag tror han är på väg att somna nu! Vad gör man åt detta och vad beror det på?
Nu ska jag försöka somna om, natti
Skickat från min iPhone

Sover oroligt :(

Det har Anton gjort egentligen sedan han började på dagis! Han brukar alltid vakna till och gråta runt 22-23-tiden på kvällen. Just ikväll lyckades vi inte få honom att somna om i sin egen säng så just nu ligger han bredvid oss! Mysigt så klart men jag sover inget vidare då!!

Tessan, Krille och Kevin var här på en blixtvisit förrut. Dom är nyligen hemkomna från Vegas (onsdag) där dom gifte sig så det var kul att se dom :) Även Johan och Frida kom på besök. Jag hjälpte Johan att skriva en jobbansökan och sen käkade vi pizza! :)

Nu ska jag försöka sova lite. Jag känner att jag håller på att bli sjuk igen (fast jag inte ens blivit frisk än)! Har ont i halsen och är öm i skinnet och hela kroppen :( Imorgon målar Mathias och Johan huset en andra gång! Hoppas dom blir klara imorgon för vi vill ha tillbaka farsan ;)

Natti natti

fredag 2 september 2011

Åka lift

Här inleder vi fredagsmyset med att åka lift :) Just nu är det köttbullar och potatis till middag för Plutten och sen blir det bus och kramar :)

Lugn morgon!

Gubben och ungen sover och jag har en lugn morgon med frukost och Nyhetsmorgon! Skillnad mot igår ;)

torsdag 1 september 2011

Filmkillen!

Snacka om inlevelse i en film... ;)


Det som visas på tvn är I drömmarnas trädgård som är Antons nya favoritfilm!

Övertrött!?!

Vad gör man när ungen inte vill sova?? Nu har jag lagt honom för tredje gången och ungen bara ylar i sängen! Denna gången får han ligga där...
Skickat från min iPhone

Filmtajm

Tröttisen tittar på film medan vi äter en sen middag! Jag blev kvar på jobbet till nästan 17:30!

Klockan är ju minst 100!!!

Här har vi redan varit vakna i över en timme. Anton som hade svårt att sova igårkväll, fick vid 23-tiden flytta över till vår säng. Och strax efter kl 4 nu på morgonen bestämde han sig för att vakna och inte alls vilja somna om trots att han är jättetrött :( Det kommer nog bli en trött- och grinigdag för Antons del är jag rädd!?! :(

Skickat från min iPhone

onsdag 31 augusti 2011

En promenad i trädgård!


Vi har massor av äpplen och päron i trädgård och nu är de mogna och jättegoda! Mysigt tycker jag att kunna gå och hämta sånt i sin egen trädgård :)

Idag efter jobbet var jag och klippte mig så numera har jag lugg och jag är jättenöjd med frisyren, Sandra är duktig :) Medan jag var hos frisören var mormor hemma med Anton och Mathias var ute i Björnsholm för att tömma det sista på gården. Jag var och hämtade Anton på dagis efter jobbet först innan mormor tog över! Efter frisören åkte jag och handlade på Willys (Kvantum har ju stängt) och passade på att gå in på Blomsterlandet för att köpa en ny blomma att plantera i krukan på trappan, visst blev det fint :) Sen tog jag en liten runda i trädgården med kameran också!!




Här är enda föstret som plasten är borttagen och man kan
se helheten bättre, jag är supernöjd!! :)
Det här fönstret var Elitfönster här och lagade i
måndags, plåten i nerkant buktade ut!

Häromdagen när Mathias tog ledig hann
han med att måla brandstegen också!

tisdag 30 augusti 2011

En ovanlig syn


Både mina grabbar är vakna och äter frukost en vardagsmorgon, det är en väldigt ovanlig syn ;) Jag brukar få väcka dom båda när det är dags för jobb och dagis :)

måndag 29 augusti 2011

Min duktiga gubbe :)


Idag tog Mathias semester för att måla runt fönstren en andra gång. Eventuellt så målas resten av huset en andra gång i helgen, om nu vädret tillåter?!? Visst är vårt vita hus fint :)

Jag var kvar på jobbet till kl 17:30 idag, vi hade personalmöte med en lång dagordning! Tur att svärmor var med Mathias och hämtade Anton på dagis eftersom Mathias skulle iväg med sin pappa och titta på en fyrhjuling!! Så svärmor busade, badade och nattade Anton medan jag fixade med hennes hemsida och hämtade pizza :)

Nu är gubben hemma igen och vi tittar på Arge snickaren!!