söndag 6 oktober 2013

Dagen D


Imorgon är dagen D, då drar äntligen bygget på övervåningen igång på allvar. Vi har två snickare som kommer hit imorgon och dessutom har Mathias tagit semester så det kommer nog gå undan gissar jag på!

Men tro inte att han har vilat i helgen inte, nej han har varit uppe och förberett så mycket han hinner inför morgondagen. Detta innebär ju starten av en ny renoveringsperiod för oss och för mig och barnen betyder det mycket oväsen och inte så mycket pappa-tid. Men det är ju bara en kort period, sen är det äntligen klart och vi kan flytta upp i våra nya sovrum och vi får pappa tillbaka igen :)


 
 Lille mister lyckades trots allt oväsen från övervåningen somna, ni ser ju hur han löste situationen!

Hoppas att ni har haft en bra helg! Vad har ni gjort? Något roligare än vi hoppas jag :)


2 kommentarer:

  1. Han är ju för go den ungen, jag kommer förbi nån dag och pussar o kramar på dom två sötisarna det börjar dra i farmor tarmen nu. Kan inte vara ifrån dom för länge. Det blir säkert jättebra när det blir klart och är ju bara en kort period.

    Vi har tillbringat vår helg i Stockholm och har haft det jättekul med Roger och Maud. Åkt pendeltåg, tunnelbana och buss. Varit på Hötorget och hötorgs hallen, ätit god mat o dryck. Men det räcker gott och väl en helg, skönt att va hemma i gen.
    Vi ses nån dag. Hälsa Kram.

    SvaraRadera