lördag 9 november 2013

Girls weekend

Godmorgon!


Här har jag och Stella precis vinkat av våra favoritgrabbar! De är just nu på väg till huvudstaden för att titta på monstertrucks. Det var en, eller ok då två, förväntansfulla grabbar som gav sig iväg här nyss och jag hoppas att de får en jättemysig helg tillsammans.

Jag och Stella ska få i oss lite frukost nu, sedan tänker vi starta vår tjejhelg med en långpromenad här om en stund!

Vad har ni för helgplaner?

7 kommentarer:

  1. Vi har tagit upp roddbåten, städat av i en trädgård, ätit lite lunch sedan blir det nog att åka och handla lite. Vi var ute vid ön kl kvart i åtta i morse så det kanske blir en liten tupplur i eftermiddag, vem vet. Ljusparty hos Bettan i morron inte att förglömma. Kram till er tjejer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket för hjälpen :) Passa på att ta en tupplur, det är ju en regnig lördag, vad kan passa bättre ;) Kram

      Radera
  2. Hade gäster igår, och det blev lite sent och kanske lite mkt alkoholblandningar, så har varit lite seg idag ;) Trots detta har vi varit en sväng på stan lagat lite "finmat" eftersom vi firar 22-årig bröllopsdag idag :) I morgon skall vi fira far i Gamleby - skönt med ledig helg, så man hinner umgås med släkt och vänner!
    Hoppas Du och Stella har det bra på hemmaplan och att naturligtvis även killarna i Stockholm myser!
    Ta hand om varandra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mysigt med ledig helg och det verkar som om ni kommer hinna med en hel del :) Vi har det toppenbra, skönt att få lägga all uppmärksamhet på Stella för en gångs skull! Har fått rapport om att grabbarna har det bra också!

      Radera
    2. Grattis på bröllopsdagen förresten :)

      Radera
  3. Vi var hos goda vänner igår kväll - se ovan! Mycket god mat o dryck... idag var vi i Mats stuga, fikade med hans nya trevliga grannar Anna o Staffan, nu soffhäng framför tv:n!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som en bra helg för er också :)

      Radera