tisdag 5 november 2013

Det ser ut som ett badrum...


Igår och idag har det hänt grejer i vårt nya badrum. Det har kommit upp matta på golv och väggar och nu börjar det faktiskt likna ett badrum. Självklart ska det upp kakel sedan också, men det dröjer tyvärr några veckor till. Vår badrumskille hade en lucka i sitt schema denna vecka. I morgon kommer han tillbaka för att göra klart detta moment.




Mathias är tillbaka på jobbet nu, men det betyder inte att han inte jobbar hemma också. Varje ledig stund på kvällar och helger smiter han upp dit och fixar lite i taget. Allting är ju ett steg närmare, men vi har börjat sakna vår pappa nu. Det märks jättetydligt på barnen som kommer och springer emot honom när han kommer ner till oss :)

Just nu har han avslutat arbetet för dagen och är ute på en promenad i kylan. Barnen sover och själv ska jag sätta mig och skriva ihop ett CV för att skicka iväg till en eventuell ny arbetsgivare, håll tummarna för mig :)

4 kommentarer:

  1. Vad bra det blir där uppe, och skönt med en promenad. Klart att ni saknar pappan i huset men snart,snart har ni en fin och mycket fungerande övervåning och en pappa som kan va med er om kvällarna. Bra av er att bo i röran ( men vad har ni att välja på ) ni är duktiga. Kram till er alla.

    SvaraRadera
  2. Håller både tummar och tår. Kram

    SvaraRadera