lördag 25 maj 2013

En egen pensionär


Visst är det bekvämt att ha en egen pensionär!! En som är lite rastlös, med alldeles för mycket tid och som gärna hjälper till när något ska göras! Det har vi och det är hur bra som helst :) Pensionären jag pratar om är vår snälla granne som gärna hjälper till när vi ska göra något i trädgården. Första sommaren som vi bodde här i huset klippte han till och med gräset åt oss hela sommaren eftersom vi inte hade någon gräsklippare! 

Idag när det var så soligt och fint väder bestämde sig Mathias för att klippa ner häcken på baksidan av huset. Grannen var inte sen med att stå vid tomtgränsen med sina arbetshandskar och sin kratta och fråga om han fick hjälpa till, klart han fick det! Så nu har vi en häck mindre och en annan häck nedtimmad och klar, perfekt :)

Nu väntar vällingdags för minstingen i familjen. Den näst minsta är ju hos farmor och farfar ikväll och jag gissar att han redan sover gott. För någon timme sedan ringde han och han var jättetrött redan då!

Ha en trevlig lördagskväll!

2 kommentarer:

  1. Yes, han sover gott sen en timme tillbaka. Efter bad, pannkakor, lek med farfar och sagor och farmors sånger ( han tycker jag sjunger bra )så slocknade den lille killen, han är för mysig, fullt ös varje vaken stund precis som det ska va. Kram och sov gott.

    SvaraRadera