lördag 21 december 2013

Ett litet projekt

Igår tog jag tag i ett litet projekt som jag har funderat på ett tag, kan ni gissa vad det blev? Jag lovar att visa er snart!


Här har vi precis tagit oss upp efter en seg morgon och mys med alla barnen i sängen. Nu väntar frukost och sedan kommer barnvakterna och jag och Mathias försvinner upp till bygget i några timmar.

Vad gör ni denna dan före dan före dan före dan?

4 kommentarer:

  1. Fixande med lite av varje, Bengt är i köket jag såg en stek och hör hur det förbereds mat där ute. Jag ska åka och köpa en skinka och slå in lite julklappar som jag ska lämna till tomten, men han kanske åker bil för släden rör sig väl inte ur fläcken denna jul. Kramar till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mysigt! Ja, jag skulle gissa på något typ av fordon med hjul för Tomtens del i år :)

      Radera
  2. Vaknade tidigt, mera snorig än vanligt och valde bort träningen och började julstäda, vilket flöt på bra... Efter lunch en sväng till stan efter att ha fixat julmaten på Maxi. Nu är julgranen inne, dock oklädd, kollar TV efter några glas vin, alltså sover TV... I morgon möter vi upp Unni i Kalmar... sen är jag faktiskt ledig till på Juldagen, det är nog åtta år sedan jag var ledig en Julafton!!
    Ha en skön julhelg, ta hand om varandra!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du kryar på dig snart och njut av ledigheten med familjen nu! God jul och ta hand om varandra ni också :)

      Radera