måndag 24 juni 2013

Vår midsommar - del 2

Jag förstår att ni suttit och väntat med spänning och nu kommer äntligen lite bilder från vår midsommarafton :)


Vi började morgonen med en god frukost och under förmiddagen hanns det med lite lek och vi lyckades göra en liten kille väldigt glad då han fick sin första fyrhjuling, dock så vågar vi inte släppa honom helt själv på den än (det dröjer nog många år om ni frågar mamman).





Vid lunchtid droppade några fler gäster in och vi åt en traditionell sillunch tillsammans.  
 

När vi precis skulle ta båten över till fastlandet för att åka till Thias släktgård för att dansa runt midsommarstången öppnade sig himlen och regnet öste ner. Som tur var blev det kortvarigt och vi kunde snart därefter bege oss iväg. Väl där höll de som bäst på att klä midsommarstången, sedan väntade dans, fika och lekar innan vi åkte tillbaka till ön igen framåt kvällen. Vi hade turen att få ett soligt och härligt väder dagen till ära, det trodde ingen några timmar tidigare.


 




Tillbaka på ön igen så väntade mera fyrhjulingsåkande, lek, grillning, världens godaste dumle-cupcakes med grädde och jordgubbar på, lite segling och kvällen avslutades med vin och prat med det bästa sällskapet man kan tänka sig.







Vi stannade ju på ön ytterligare två dagar (både lördag och söndag) så de dagarna berättar jag om imorgon, hoppas ni kan hålla er :)

Nu väntar fjärrkontrollen på mig, båda ungarna sover och sambon är ute och promenerar med en kompis, så ikväll är det jag som väljer tv-kanal :)

2 kommentarer:

  1. Såna härliga bilder, och så mysigt vi har haft det. Kan tro att barnen var trötta när dom kom hem men har säkert haft jättekul. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, de var inte svårnattade när vi kom hem

    SvaraRadera