fredag 25 februari 2011

Ullared i vår

Nu är nästa Ullared-resa bokad, 4 april blir det shopping igen :) Svärmor har begärt semester, hoppas hon får det beviljat!!

Idag har Anton och jag varit på bokrean på förmiddagen. När vi kom hem hade farsan fixat en smaskig lunch, duktiga gubben :D Snickaren Långtofs ;) kom hit för att kika på våra köksplaner. Han tyckte de såg bra ut och han tipsade även Thias om vad som behövde göras innan. De diskuterade även belysning i köket, jag tror det kommer bli jättebra. Förmodligen tar vi fram det gamla innertaket och målar det vitt, sedan bygger vi taklådor över bänkarna där vi fäller in spotlights. Sedan stack gubben iväg för att kolla upp vårt element-problem. Vi har ju två element som sitter under fönstren, där vi har tänkt att ha köksskåp. Han fick reda på att det finns en lösning: Man tar bort elementen helt och sätter något typ av element under golvsocklarna som blåser ut varmluft i rummet. Hoppas nu bara att det inte är alldeles för dyrt! Det vore ju toppen om detta funkade, då slipper vi sätta köksskåpen en bit ut från väggen och vi slipper ha en extra djup bänkskiva (=billigare och enklare).

Nu ska vi snart iväg på middag hos Tessan, Krille och Kevin. Typiskt så ringde ju Petra och Niklas och bjöd hem oss på middag hos dom just ikväll också. Det är tredje gången som vi blir bjudna av dom men måste tacka nej, man kan tro att vi inte vill träffa dom ;) Nä, men vi bestämde att dom kommer hit på middag imorgon istället, det blir trevligt... Nu måste jag bara fundera ut vad vi ska bjuda på!! Bäst att göra sig iordning, vi måste gå om 45 minuter!!

Ha en mysig fredagskväll med mycket fredagsmys nu :D

Anton har fått en ny kompis...
... och dom kommer väldigt bra överens
(eller Anton kommer bra överens iaf) :D

1 kommentar:

  1. Jag misstänker att det blir en alldeles egen till Anton vid nästa IKEA-besök jag....

    SvaraRadera