onsdag 5 februari 2014

Dagens renovering


Idag har vi för första gången på länge (det känns så iaf) haft hantverkare här. Vi kallade in våra två snickare igen för att hjälpa till att lägga golvet som ska vara på hela övervåningen. Det är ju lite känsligt det där när man har golvvärme, man vill ju liksom inte råka skruva fast golvet i en slang... Efter en hel dags arbete har de hunnit med Antons sovrum och halva tv-rummet. Det är nu andra halvan av tv-rummet kvar, Stellas rum, vårt sovrum och walk-in-closet. Så här ser det ut just nu!







 Ikväll är Mathias och Anton iväg och tittar på/köper (?!) en grävare (hmm, fråga inte ;) ) och jag och Stella har haft tjejmys här hemma. Nu är det strax läggdags för lilla fröken och vi får se ifall storebror är vaken eller sover när han kommer hem senare. 

Förmodligen kommer jag och Mathias dra på oss arbetsbyxorna ikväll när han kommer hem för att gå upp och förbereda ytterligare ett rum för golvläggning imorgon. Det måste städas, läggas värmeplåtar och dras slang innan golvet kommer på. Men först nattning och soffhäng för mamman :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar