måndag 28 februari 2011

Nya mattider och långpromenad

Idag har vi testat lite nya mattider. Vi hoppar helt enkelt över ett mellanmål på förmiddagen och ökar istället på frukosten. Detta innebar att Anton åt lunch kl 11:30 istället för kl 13. Det har funkat toppen och det känns som man hinner mer och inte bara mata Anton hela tiden. Jag tror han har fått lite i överkant vad gäller mat tidigare. Nu har han precis fått middag, pastagratäng från frysen, och ska snart badas.

Efter lunch idag skulle jag och Anton ner till BVC för att möta Tessan, vi skulle gå på ett informationsmöte om dagis. Jag packade ner plutten i vagnen och gav mig iväg. Ungefär vid Åhléns somnade han och vaknade så klart när jag var tvungen att ta upp honom ur vagnen när vi var framme. Av med alla vinterkläder och in. Då får vi veta att mötet är inställt pga sjukdom... På med alla kläder och ut igen, kändes ju onödigt att väcka honom då! Istället åkte vi och hämtade upp Kevin och gav oss ut på en långpromenad, skönt för mamma att få röra på sig och skönt för Anton att få sova!

När vi kom hem strax efter kl 16 var Mathias här med rörmokaren, han kunde hjälpa oss om ca 2 veckor och det skulle ta 2-3 dagar. Då ska vi sätta dit termostater på alla element samt att han ska dra upp vatten från källaren till köket. Mathias planerar att göra allt skitgöra som han kan göra, så vi sparar lite pengar!! Skönt att renoveringen börjar komma igång, tror att gubben känner det också :)

Nu står lasagnen i ugnen och vi ska snart äta. Ska bli skönt att sjunka ner i soffan sen och bara ta det lugnt ikväll. Imorgon blir en hel eftermiddag på stan med Tessan och Kevin som ska avslutas med mysig fika... Ser vi fram emot :)

Anton-bilder kommer om en stund :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar