söndag 27 februari 2011

Möbleringsförslag

Här är min skiss! Planen var att rita rummet och möblerna skalenligt så vi kunde flytta runt och testa hur vi ska ha det. Köket är genom dörren till vänster på ritningen. Det hela började med att gubben ville veta om han skulle slå igen dörren längst ner till höger (som går till badrummet och rummet). Svaret blir förmodligen ja, annars blir rummet väldigt svårmöblerat!!


 Vad tycker ni?? Hur möblerar vi bäst?

2 kommentarer:

  1. Antar att det är öppna spisen nere till vänster? Det ser jättefint ut tycker jag annars...
    Ska ni ha tv i det rummet också eller? Var blir den i så fall?

    SvaraRadera
  2. Unni håller på med köket, men har inte riktigt kläm på sitt nya CAD-program på datorn, och så är det ju viktigt med exakta mått. Ja, jag tycker att det är givet att dörren skall bort, och jag var ju även inne på att ta klädkammaren till vardagsrum!
    I mina tankar runt köket kan Ni ha köksbord i köket, där Du/Ni tänker Er kylen och ugnen tror jag. Matsalsmöbel, eller vad det kan heta kan ju vara av det utdragbara slaget och då går det väl att få in i vardagsrummet också, fast visst blir det lite trångt? "Min" kyl och frys står vid väggen direkt till vänster när man kommer in i köket, och jag tror att spisen kan stå framför fönsterbänken med bara lite köksö efter... mera bara avställning så har Du gemenskapen bakom Dej vid matlagning eller framför Dej i vardagsrummet när Ni har gäster. Fattar Du något av vad jag menar?

    SvaraRadera