tisdag 25 januari 2011

Gnällspiken Anton

Idag har den lille i huset vaknat på fel sida tror jag, han har varit gnällig från första stund! Han vaknade av pappas väckarklocka 6:20 och hade nog inte sovit färdigt då för han var gnällig redan då! Sen fortsatte det så hela dagen. Han har sovit tre gånger under dagen (normalt) men varje gång har han sovit knappt en halvtimme (inte normalt). Detta betyder att han har somnat gnällig och vaknat gnällig, inte kul för någon inblandad!! :(

Nu har han i alla fall fått middag, lax, potatis, morot och dill stod på menyn idag. Nu gäller det att hålla tröttisen vaken till vällingen vid 19-tiden, detta är lika svårt varje dag.

Jag ska gå upp nu och fixa middag till oss och göra matlådor till Anton. Denna gång får han kycklingfilé med potatis, morot och palsternacka, hoppas han gillar det :) Ska bli skönt att slå ner sig i soffan sedan, har jag inte gjort på hela dagen och min kropp värker nu.

Förresten så fick vi hem bänkskivan vi beställt från bygghemma.se idag. En vit laminatskiva som vi ska ha här i kontoret som skrivbord. Nu ska bara gubben kapa den till rätt längd så kan vi får lite ordning på torpet :)

Självklart får ni några bilder på lillkillen även idag :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar