söndag 20 januari 2013

Sovmorgon

Idag tog Anton och jag sovmorgon, jag klev upp vid ca 8:45 och Anton vaknade inte förrän 9:15! Det blev nämligen sent för den lille killen igår. Vi åkte ut till kusinerna i Gunnebo igår eftermiddag och åkte inte hem förrän kl 22. Anton hade då varit vaken hela kvällen och somnade i bilen på väg hem! Tänk va skönt att det äntligen börjar vända, uppe sent vaknar sent (tidigare var det nämligen tvärtom, han vaknade nästan tidigare än vanligt istället). 

Simhallen igår blev en succé. Stella tyckte det var mysigt att bada och Anton busade massor med farmor i vattnet. Efteråt fikade vi i restaurangen innan vi åkte hem och två stycken busungar somnade på två röda... Det tog dock ett tag innan vi kom iväg. När jag hade packat in ungar och väskor i bilen hade bildörren på passagerarsidan (Stellas sida) frusit och gick inte att stänga. Efter en halvtimme med bilen igång, några svordommar, hjälp av grannen och lite 5-56 gick det till slut och vi kom iväg!

Idag blir det tvättdag och sedan kommer mormor och Mats, Eva och Putte och Christer och Agneta hit på fika i eftermiddag! Mycket trevligt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar