onsdag 1 augusti 2012

Mvc, lunch och trädgårdsfix :)

Igår tog vi (nästan) lite paus från renoverandet. Vi började dagen med ett besök hos Mvc där hela familjen följde med! Anton fick höra bebisens hjärtljud och allting såg bra ut :)

Vi gick vidare och tog en lunch på Harrys uteservering. Anton somnade i vagnen strax efter maten så då passade jag och Thias på att beställa in öl och glass och satt kvar och njöt av lugnet och semestern :)


På eftermiddagen åkte vi till Cheapy för att köpa staket och hönsnät för att barnsäkra trädgården. Tyvärr fanns inte staketet hemma så vi får åka tillbaka på fredag för att köpa det då! Men hönsnätet fick vi med oss och det kom på plats igårkväll med hjälp av Mats :)



Vi hann även med en snabbvisit hos familjen Andreassen, ett besök av mormor och av Hoa. Anton spelade lite fotboll med Hoa i det nya fotbollsmålet (tack mormor) innan det var läggdags! Anton somnade sedan snabbt kramades sin favoritbok :)



Någonstans mellan alla aktiviteter hann Thias med att sätta fast några beslag samt riva ner foder i hallen inför fönsterbyte (och ny panel som förhoppningsvis sker denna vecka). Han har svårt att hålla sig borta ;)


Idag har vi en helt oplanerad dag framför oss! Hittills har jag och Anton hunnit med frukost, får se vad resten av dagen bjuder på :) Mathias är nere på bygget idag!
 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar