fredag 27 augusti 2010

härlig fredag...

Idag har varit en bra dag.. Jag och Anton har lekt och snackat hela dagen. Jag börjar få koll på hur man får honom att sova när han är trött fast han själv inte inser att han är trött. Märkte att det funkar bra att lägga honom i hans säng. Tror att han förknippar den platsen med sömn och att han dessutom inte får så mycket intryck där som i vardagsrummet med tv:n på. Igår sov han i sängen i 2 timmar och idag i 45 minuter.

Sen gav vi oss iväg hem till Linn på lite fika. Hon hade bakat supergoda hallon- och vit chokladmuffins och vi satt och snackade skit länge. Hon berättade bland annat att hon skaffat träningskort på Nautilus (Artic), så vi bestämde att vi ska komma igång med träningen nästa vecka, kan jag verkligen behöva... :)

Efter fikabesöket gav vi oss av ner till stan för att leta namngivningspresent till söta Matilda (mormor var med också). Det blev en fin rödprickig spargris och ett kort. Imorgon ska vi hem till familjen Bohl/Svensson på namngivningsceremonin.

Mathias var i Hjorted och hämtade vår bil som varit på lackbehandling sedan i tisdags, den blev jätteblank och fin :)

Nu på kvällen kom Hoa förbi och vi beställde pizza. Just nu sitter jag med ett glas rödvin i handen och slösurfar på datorn i soffan... Härliga fredag :)

Så här glad var skrutten när han vaknade i morse!
Kan en mammas dag bli annat än bra då!? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar